Értesüljön legújabb ajánlatainkról és akcióinkról!

Az oldal tetejére

Nyelvtanulás külföldön

Külföldi nyelviskolák nagy választéka, személyre szabott ügyintézéssel, szervezési díj nélkül!
Válogasson kedvére 20 ország közel 90 helyszín ajánlatából

Incentive és céges utazás

Testre szabott üzleti utaztatás vállalatoknak, szakmai látogatások és incentive utak teljes körű szervezése.

Külföldi utazások

Saját szervezésű utak és profi utazásszervezők ajánlatai egy helyen!

 
 
 
U Suites Hotel - Izrael
U Suites Hotel

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

A szervező utazási iroda megjelölése : U Suites Hotel ****+ Eilat
Leírás
Az elegáns szálloda közvetlenül a tengerparton található, emiatt a városi hotelek közül az egyetlen, amely privát tengerparti strandszakasszal rendelkezik! A korábban a Le Meridien nemzetközi lánc tagjaként üzemelő szálloda minden szobája egy tágas suite, balkonnal. Spa, fitness, felnőtt és gyerekprogramok teszik ideálissá minden utazó számára ezt a kivételes adottságokkal rendelkező szállodát!
A területről
Izrael a Közép-Keleti térség legismertebb állama, a hírek mindennapos szereplője. Három világvallás legszentebb helyei találhatók itt, a történelem élő színhelye az ország. Akár vallási, akár kulturális indíttatásból keresik fel az utazók, mindenkinek hatalmas élményt ad látogatás. Forró sivatag, zöldellő oázisok, tengerpartok és akár hóborította hegycsúcs, ez mind megtalálható és bejárható a Szentföldön!

Eilat az ország legdélebbi városa, már évtizedek óta kedvelt üdülőhely. A szlogen, miszerint „Minden nap, napozóidő!”, itt könnyen valósul meg, ugyanis még télen is 8 óra felett van a napi napsütéses órák száma! A városban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szálláskategóriát, az egyszerűbb hoteltől a luxusszállodáig. A vízisportok, és a tengeralatti világ szerelmeseinek valóságos paradicsoma ez, a Vörös-tenger példátlan gazdagsága folyamatos élményeket biztosít, a Vízalatti Obszervatórium és a Delfin-szirt messzeföldről vonzza az érdeklődőket!
Program

Első nap: Budapest – Eilat

Érkezés a menetrend függvényében Eilat (Ovda, VDA) repülőtérre, ahonnan transzfer (helyi sofőrrel) a foglalt szállodába, bejelentkezés.


Nyaralás Eilaton

Helyi képviselőnk egy előre megbeszélt időpontban meglátogatja utasainkat, tájékoztatást adva a lehetséges fakultatív programokról Részvételi lehetőség magyar nyelvű programokon, városnézés, vagy a környék nevezetességei.


Utolsó nap: Eilat – Budapest

A menetrendhez igazodva transzfer a repülőtérre, hazautazás, érkezés Budapestre a menetrend szerint.

Alapár tartalmazza

Repülőjegyet a Ryanair légitársaság menetrend szerint közlekedő, közvetlen járataira, Budapest – Eilat (Ovda repülőtér) – Budapest útvonalon. 1 db maximum 20 kg-os feladott poggyászt (szobánként, 2 személyre), személyenként 1 db maximum 10 kg-os kézipoggyászt (55 x 40 x 20 cm maximális méret) és 1 db kistáskát (35 x 20 x 22 cm maximális méret). 4, 7, vagy 10 éjszaka szállást félpanziós ellátással, transzfert helyi angol nyelvű sofőrrel, illetve Eilaton irodánk képviseletében magyar nyelvű asszisztenciát (helyi képviselőnk egy előre megbeszélt időpontban meglátogatja utasainkat, tájékoztatást adva a lehetséges fakultatív programokról). A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A menetrendszerinti repülőjegyek speciális lemondási/módosítási feltételei miatt az ÁSZF-től eltérő feltételek érvényesülnek: a repülőjegyek kiállításuk után nem visszatéríthetők és nem módosíthatók, illetve az előleg összege magasabb lehet!

Alapár NEM tarlalmazza

Repülőtéri illetéket (kötelezően fizetendő - VÁLTOZHAT!), BBP biztosítást, fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket illetve az útlemondási biztosítást.

Leiras

Szobák: trendi pasztell és fehér színek, modern berendezésűek


Felszereltség: kávé- és teafőző, minibár, széf, légkondicionáló, LCD tv, nappali helység kanapéval


Sport és kikapcsolódás: étterem, bár, édesvizes kültéri medence, fitnessz terem, ingyenes WIFI, gyerekmedence, spa, szauna, gyerek klub, privát tengerparti strand


Ellátás: félpanzió

Kiutazas-leirasa

Budapest – Eilat – Budapest útvonalon, a RyanAir közvetlen járatával, amely fedélzeti ellátást nem tartalmaz. Érkezés az Ovda (VDA) nemzetközi reptérre (Eilattól kb. 50 km). A helyszíni transzfer létszámtól függően autóbusszal vagy személygépkocsival.


Budapest (BUD) – Eilat (Ovda VDA)        07:00 - 11:30      FR 2620
Eilat (Ovda VDA) – Budapest (BUD)        12:05 - 14:55      FR 2621


Egyéb költségek:

További, normál méretű (15 kg) feladott poggyász:

7 700 Ft / út / csomag

További, nagyobb méretű (20 kg) feladott poggyász:

10 800 Ft / út / csomag

FIX ülőhely:

2 100 Ft / út / fő

Elsőbbségi beszállás (priority seating):

4 600 Ft / út / fő

Elsőbbségi beszállás (priority seating) + nagyobb lábtér:

5 300 Ft / út / fő


A légitársaság mozgó díjszabásának megfelelően a fenti árak kizárólag tájékoztató jellegűek, a díjak foglalásonként eltérőek lehetnek!


Kézipoggyászra vonatkozó irányelv:

Csak az első 90 gurulós poggyász fér el a felső tartókban. Ha szeretné biztosítani, hogy poggyásza a fedélzetre kerüljön, elsőbbségi beszállást érdemes vásárolni. A fennmaradó kézipoggyászokat ingyenesen a repülőgép csomagterében szállítja a légitársaság. Előfordulhat, hogy a megtelt járatokon néhány utasnak kézipoggyászát a repülő poggyászterébe kell feladnia. Ha kézipoggyászát a poggyásztérbe kell feladnia, kérjük, hogy a beszállókapunál minden értékét vegye ki belőle.


A kézipoggyászra vonatkozó korlátozások:

Maximum 10 kg súlyú, 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű kézipoggyász és egy, maximum 35 cm x 20 cm x 20 cm méretű kis táska vihető a fedélzetre utasonként. Felnőtt ölében utazó csecsemőnek (8 napos és 23 hónapos életkor között) nem lehet kézipoggyásza, de egy maximum 5 kg súlyú pelenkázótáska, amelyet a felnőtt a saját kézipoggyászán kívül visz, engedélyezett.


Az extra mennyiségű, vagy túlsúlyos kézipoggyász felvitelét a beszállókapunál megtagadja a légitársaság, vagy ahol elérhető, egy 50 GBP, vagy EUR díj (belföldi járatokon a díjat a mindenkori ÁFA befolyásolhatja) ellenében a repülőgép rakterében helyezi el.

Vízum infó
Magyar állampolgárok a 90 napot meg nem haladó tartózkodás esetén, vízum nélkül léphetnek Izrael területére. Az útlevélnek a hazautazás dátumától számított fél évig még érvényesnek kell lennie.
Repülési idő
kb. 3,5 óra
Fakultatív programok

Az alábbiakban olvashatók az eilati nyaralás ideje alatt, naponta elérhető fakultatív programok. Ezek pontos indulásáról, magyarnyelvű képviselőnk ad tájékoztatást a szállodai látogatás alatt. Az alábbiakban megadott árak a helyszínen készpénzben, USD-ben fizetendők.


DELFIN-SZIRT

felnőtt belépőjegy: 18 USD

gyerek belépő: 12 USD (2-12 éves kor között)

úszás delfinekkel (felnőtt): 75 USD

úszás delfinekkel (gyerek): 75 USD (10 év felett)

búvárkodás delfinekkel (felnőtt): 88 USD

búvárkodás delfinekkel (gyerek): 88 USD (8 év felett)


DZSIP TÚRA

4 órás, naplementés túra (felnőtt): 65 USD

4 órás, naplementés túra (gyerek): 60 USD (2-12 éves kor között)

4 órás, Timna park (felnőtt): 65 USD + 10 USD belépő

4 órás, Timna park (gyerek): 60 USD + 10 USD belépő (2-12 éves kor között)

4 órás, Vörös-kanyon (felnőtt): 65 USD

4 órás, Vörös-kanyon (gyerek): 60 USD (2-12 éves kor között)


VÍZALATTI OBSZERVATÓRIUM

belépőjegy (felnőtt): 25 USD

belépőjegy (gyerek): 25 USD (2-12 éves kor között)

óceánárium szimulációs bemutató: 5 USD (egységesen)


TEVE FARM, TEVEGELÉSSEL

4 órás tevegelés, teával, pitával (felnőtt): 60 USD

4 órás tevegelés, teával, pitával (gyerek): 35 USD (2-12 éves kor között)

1,5 órás tevegelés (felnőtt): 40 USD

1,5 órás tevegelés (gyerek): 28 USD (2-12 éves kor között)


VIZISPORT ESZKÖZÖK BÉRLÉSE

banán: 12 USD (10-15 perc, minimum 4-8 fő)

tube: 16 USD (10-15 perc, minimum 4-8 fő)

motorcsónak: 40 USD (30 perc, 2-5 személy)

motorcsónak: 68 USD (60 perc, 2-5 személy)

vizisí: 48 USD (15-20 perc, 1 személy)

jetski: 40 USD (10 perc, 1 személy)

vizibicikli: 15 USD (30 perc, 2-4 személy)

vizibicikli: 22 USD (60 perc, 2-4 személy)

kajak: 14 USD (30 perc, 1-2 személy)

kajak: 20 USD (60 perc, 1-2 személy)

Egésszégügyi tudnivalók
Kötelezően előírt védőoltás nincs, az ivóvíz minősége megfelelő. Gyengébb gyomrú utasaink számára javasoljuk a palackozott víz fogyasztását.