Értesüljön legújabb ajánlatainkról és akcióinkról!

Az oldal tetejére

Nyelvtanulás külföldön

Külföldi nyelviskolák nagy választéka, személyre szabott ügyintézéssel, szervezési díj nélkül!
Válogasson kedvére 20 ország közel 90 helyszín ajánlatából

Incentive és céges utazás

Testre szabott üzleti utaztatás vállalatoknak, szakmai látogatások és incentive utak teljes körű szervezése.

Külföldi utazások

Saját szervezésű utak és profi utazásszervezők ajánlatai egy helyen!

 
 
 
Kis - Ázsia anzix tengerparti pihenéssel, Törökország, Török riviéra, Antalya, 2017-10-28, Reggeli
Kis - Ázsia anzix tengerparti pihenéssel

A GPS koordináták nem elérhetőek

Lead
8 nap / 7 éjszaka2017. október 28. - november 4.Törökország
Leírás

1. nap

Elutazás Antalyába átszállással. Megérkezés után transzfer a szállodába.

2. nap

Reggeli után egésznapos kirándulás: Aspendos ókori városa, az egyik legjobb állapotban megmaradt amfiteátrummal, ókori vízvezeték megtekintése, majd elutazás Manavgatba, útközben a Taurus-hegység fenséges látványában gyönyörködhet. Hajókázás a Manavgat folyón, frissítő a hajón. A vízeséssel tarkított folyó a Taurusz-hegyről ered és a tengerbe torkollik. Megállás és szabadidő a folyó homokos parti szakaszán, strandolás és ebéd, majd visszautazás Antalyába autóbusszal. Vacsora és szállás.

3. nap

Reggeli után kezdődik a csodálatos Kappadókia utazás. Első megálló Konya városa, ami a kerengő dervisek és Mevlana költő-teológus hazája. Városnézés Konyában, ebéd és továbbutazás Kappadókiába, vacsora és szállás.

4. nap

Reggeli, majd Göreme megtekintése: a terület 1985 óta a Világörökség része, a nemzeti park „tündérkémény” formációi mesebeli világra, holdbéli tájra hasonlítanak. Itt találhatók Kappadókia sziklatemplomainak nagy része is, melyek közül sok áll a Göreme Nemzeti Park területén. Néhányukban a 9. és 11. század között alkotott freskók láthatók. A szabadtéri múzeum megtekintése az egyik legszebb kilátóval, az „Agac Alti” -val végződik, majd ebéd egy autentikus étteremben, ahol helyi finomságokat kóstolhat meg. Ezután elutazás a „Kard-völgy”-be, mely az egyik legkisebb, de telis-tele látványos sziklaformációkkal. A következő állomás a Pasa Bag völgy - vagy Szerzetes-völgy -, ahol látható, hogy keletkeztek a tündérkémények. A hosszú és élménydús nap után visszautazás a szállodához a Develi-völgy érintésével. Vacsora és szállás Kappadókiában.

5. nap

Reggeli után látogatás egy szőnyegüzletben, ahol a szőnyegszövés illetve az anatóliai szőnyeg készítésének bemutatója. Elutazás a különleges földalatti városba. Kappadókia területén több földalatti város található, melyeket a kora keresztények használtak. Többszintes épületek a föld alatt - akár 7-9 emelet a mélyben-, hihetetlen munkáról és kreativitásról árulkodnak. Cardak földalatti város meglátogatása, majd ebéd egy tradicionális török étteremben. Továbbutazás az egyik legfontosabb idegenforgalmi központba, Mustafapasába. Az egykori Sinasos városban görög kolónia élt és gazdagon díszített házakat hagyott az utókorra. Útközben fotószünet Uc Hisar és Orta Hisar helységekben. Este fakultatív program: Cappadocia night show műsor. Szállás Kappadókiában.

6. nap

Reggeli után visszautazás Antalyába, útközben a Seljuk karavánszeráj meglátogatása, mely a 13. században nagyon fontos állomás volt a karavánok számára. Megállás az Obruk-tónál, kis szabadidő a türkizkék színben pompázó tónál, majd ebéd Konyánál és visszaérkezés a délutáni órákban Antalyába, szállás a tengerpart közeli 5*-os szállodában.

7. nap

Reggeli, városnézés Antalyában látogatással egy kézműves műhelyben, majd elutazás és Perge ókori romjainak meglátogatása. Az egykori nagyváros templomok, színház, paloták maradványait hagyta az utókorra. Ebéd után a Düden vízesés megtekintése, kis szabadidő a parkban. Továbbutazás Kaleici óvárosába, ahol római, bizánzi és seljuk korabeli épületek maradványai láthatók. Szabadidő a hangulatos óvárosban, vásárlási lehetőség. Szállás Antalyaban.

8. nap

Reggeli, transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre a menetrend szerint.

Szolgáltatás
 
Az ár tartalmazza
Indulási időpont:
2017. október 28. - november 4.Utazás időtartama és útvonala:
utazással együtt 8 nap / 7 éjszaka
2 éj Antalya, 3 éj Kappadókia, 2 éj AntalyaUtazás:
Budapest - Antalya - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszalElhelyezés:
a körutazás alatt középkategóriájú, az üdülés alatt 5*-os szállodábanEllátás:
félpanzió (főétkezés, ital nélkül)Minimum létszám:
15 főIdegenvezető:
kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető
Szállás

UNESCO Világörökségek, földtani képződmények, kristálytiszta tenger élménye várja Önt körutazásunkon.

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.
UI