Értesüljön legújabb ajánlatainkról és akcióinkról!

Az oldal tetejére

Nyelvtanulás külföldön

Külföldi nyelviskolák nagy választéka, személyre szabott ügyintézéssel, szervezési díj nélkül!
Válogasson kedvére 20 ország közel 90 helyszín ajánlatából

Incentive és céges utazás

Testre szabott üzleti utaztatás vállalatoknak, szakmai látogatások és incentive utak teljes körű szervezése.

Külföldi utazások

Saját szervezésű utak és profi utazásszervezők ajánlatai egy helyen!

 
 
 
Brighton - Sprachcaffe, Egyesült Királyság, Délkelet-Anglia, 2018-07-23, Program szerint
Brighton - Sprachcaffe
Tipp

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

Leírás
A Sprachcaffe egy német központú nemzetközi nyelviskola hálózat, amelynek a világ számos pontján találhatóak iskolái. A nyelvsulit a német precizitás és rend mellet jellemzi a kellemes baráti légkör és kikapcsolódva tanulás elve is.

Sprachcaffe Brighton nyelviskola
Az iskola rövid sétára található a városközponttól és a tengerparttól.
14 tágas tanteremmel, közösségi-tanuló szobával és kellemes kerttel rendelkezik. Az épülethez tartozik könyvtár, labor, számítógépek, ahol az internethasználat biztosított a diákok számára.
A közelben számos bolt és étterem található. Az iskola a következő nemzetek között volt a legnépszerűbb 2008-ban németek, svédek, brazilok, oroszok és olaszok.
Fekvés
Külföldi angol nyelvtanfolyam szempontjából a legideálisabb választás nem lehet más, mint Brighton. A dél-angliai tengerparti nyaralóváros a legelegánsabb helyek egyike, nem véletlenül érdemelte ki a “tengerparti London” becenevet. Brightonban mindenki megtalálhatja a kedvére való programot: sportesemények, neves éttermek, mólók és promenádok várják az ide látogatókat.
Brighton vidám kombinációja a nyüzsgő városi és a kikapcsolódást kínáló tengerparti létnek. Napközben a tengerparton élettel teli divatos bárok, teraszos kávézók, szörf boltok, galériák, múzeumok, utcai művészek kápráztatják el a látogatókat. Sétálni, kocogni, görkorizni egyszerűen szuper a tengerparti sétányon. A városközpont legfontosabb attrakciója a Royal Pavilon, mely egykoron IV. György rezidenciájaként működött. A pavilon extravagáns építészeti műremek, mely az indiai és a kínai művészetet egyaránt megjeleníti. Kihagyhatatlan látnivaló a Brighton Pier, a város híres mólója, amely vidámparkján mindenki kedvére szórakozhat. A város több, mint 400 étteremmel, pezsgő éjszakai élettel rendelkezik, ahol mindenki megtalálhatja stílusát. Brighton egyik legnagyobb előnye az, hogy mindössze 50 percre fekszik a fővárostól, Londontól így könnyen és gyorsan elérhető.
Távolságok
Megközelítés: Budapestről Londonba menetrend szerinti repülőjárattal, onnan vonattal vagy busszal.
Szállás
Családi elhelyezés
A családi elhelyezés a nyelvtanfolyamok kedvelt elhelyezési formája. Ezen szállás választása előnyös, mert a diákok betekinthetnek egy angol család mindennapi életébe és az órákon kívül is gyakorolhatják a nyelvet.
A vendéglátó családok 30-40 percre laknak az iskolától tömegközlekedéssel. A szobákat a család hetente takarítja, ágyneműt biztosítanak.
Elhelyezés: kétágyas szobában
Ellátás: félapnzió


Kollégiumi elhelyezés
A kollégium egy csodaszép viktoriánus épületben található a tengerparton szemben a híres West Pierrel. Minden szobához tartozik fürdőszoba. A kollégiumhoz tartozik bár, klub, 24 órás recepció, étterem. 16 éves kortól.
Elhelyezés: egyágyas vagy kétágyas szobában
Ellátás önellátás (felár ellenében reggeli)
Ellátás
Választott szállástípus szerint.
Családnál: félpanzió, Diákszállón: önellátás
Közlekedés
Egyénileg, de igény esetén megszervezzük repülős utazását.
Program
Általános tanfolyam (heti 20 tanóra)
Az általános tanfolyam a megfelelőbb kurzus arra hogy a diákoknak elegendő idejük legyen a tanulásra és a szórakozásra egyaránt. A kommunikáció központú órákon az olvasás, írás, szövegértés és beszéd készségeinek fejlesztésén keresztül a beszélt, hétköznapi nyelv elsajátítására helyezik a hangsúlyt. Az órák tematikáját a diákok igényeinek megfelelően alakítják a tanárok, miközben állandó visszacsatolást biztosítanak.
• Minimum életkor 18 év
• Órarend: Napi 4 tanóra, hétköznapokon 9-10:30 és 11-12:30
• Nyaranta elképzelhetőek délutáni órák: 15-16:30 és 17-18:30
• Csoportlétszám: max. 12 fő

1 tanóra= 45 perc

Intenzív nyelvtanfolyam (heti 30 tanóra)
Az intenzív angol nyelvtanfolyam azoknak a diákoknak ideális, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének nyelvet tanulni. Az általános tanfolyam melletti kiegészítő órák lehetőséget adnak elmélyültebben foglalkozni a területekkel. Mindemellett azért a délutáni mulatságra is jut elég idő.
• Maximális csoportlétszám: 12 fő.
• Minimum életkor 18 év.

One-to-one kurzus:
A leggyorsabb és a leghatékonyabb módja a nyelvtanulásnak, mivel teljesen a diák igényeire és érdeklődésére figyel. Az oktatás ezeken az órákon egyénileg folyik, egy diák és egy tanár részvételével. A tanfolyam tartalma rugalmas. A diák – tanár diskurzus alapján történik a kialakítása. A kurzus kezdési dátumai is szabadabban választhatók.
Órarend: Választható napi 2 (heti 10 óra), 4 (heti 20 óra) és 6 (heti 30 óra) óra megegyezés szerinti időpontban, napszakban.
Minimum életkor 18 év.
Az ár tartalmazza
Tanfolyamkezdés: hétfőn; Szállás igénybevétele esetén érkezés: vasárnap, Elutazás: szombaton
Az árak 1 GBP=360 HUF árfolyamig érvényesek. Jelentkezéskor a napi aktuális árfolyam szerint kalkulálunk.
Az ár nem tartalmazza
A beiratkozási díjat, a tankönyvbérlést, a szezonális felárakat, a szállást, az utazási költséget, a transzfert és az utasbiztosítást.
Kombinált útlemondási és bbp biztosításokról kérje ajánlatunkat!

Kérje személyre szabott, részletes ajánlatunkat:
info@confhoteltravel.hu
Telefonos konzultáció +36 1 310 7235
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.
UI