A Confhotel Csoport tagjai: Travel I Dev I Management I Event

Isztambul városlátogatás egyénilegIsztambul a Boszporusz ékköve!

Isztambul, bár nem a főváros, Törökország legnagyobb és legvarázslatosabb városa. A város fekvése már önmagában is lenyűgöző, hiszen a Fekete- és a Márvány-tengert összekötő Boszporusz szoros,  partján helyezkedik el és egyben természetes híd Európa és Ázsia között. A szultánok palotái, a nyüzsgő bazárok, a hangulatos éttermek, mulatók határozzák meg Isztambul atmoszféráját.

Látnivalók:

Kék mecset, Hagia Szophia,  Topkapi palota,  Yeni dzsámi, Szultanahmed városrész, a Nagy BazárIdőpont:  igény szerinti időpontban

Utazás módja:  Repülővel

Szállás:  3-4* szállodában

Ellátás:  Reggeli

Létszám:  min.2 fő

Program:

 

Javasolt program:

1.nap - Budapest, Isztambul

Elutazás menetrend szerinti járattal Isztambulba, a városba, mely minden elképzelésünket felülmúlja számtalan látnivalójával, ahol egy régi kultúra és egy modern, óriási méretű nagyváros fogad bennünket, több száz, néhol több ezer éves látnivalókkal és a felhőkarcolók, üvegpaloták világának keverékével. Bejelentkezés a szállodába, majd szabadprogram a világ egyik legszebb metropoliszában. A rendelkezésünkre álló idő függvényében érdemes felkeresni egy helyi piacot.

2.nap – Isztambul

Reggeli után kezdjük el felfedezni a várost, amely egyszerre két kontinensen fekszik, ahol keveredik kelet és nyugat, és amely a mecsetek és múzeumok városa is. Keressük fel a világhírű Hagia Sophia épületét, mely a Világörökség része, különlegessége többszörös kupolamegoldása, majd tekintsük meg a Kék mecsetet Ahmed szultán mecsetjét. Népszerű nevét azokról a kék csempékről kapta, melyekkel a belső falait borították. Városnézésünket a Topkapi palotával folytassuk, mely az oszmán szultánok és háremhölgyeik rezidenciája volt 400 éven át.

3.nap – Isztambul

Reggeli után szabadidőnkban folytassuk a város felfedezését, tegyünk egy hajótúrát a Boszporuszon, majd keressük fel Isztambul ázsiai részét is. 

4.nap - Isztambul, Budapest

Reggeli után a szabadidőnk függvényében keressük fel a bazárt, majd utazás egyénileg a  reptérre, hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal.

 

A városlátogatás programja tetszőlegesen hosszabbítható!


Szállás leírás:

Várható szállodák (kategórián belüli változás jogát fenntartjuk):

3*: Hotel MELITA

http://www.melitaotel.com/

4*: Hotel IKBAL DE LUXE

http://www.ikbaldeluxehotelistanbul.com/


Ár:

Kérje ajánlatunkat az időpont megjelölésével!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Ajánlatkérés
* Név:
* Telefon:
* Email:
Cím:
* Indulási idő:
* Éjszakák száma:
Létszám: * felnőtt gyermek
Egyéb:
Ellenőrző kód:
*Add meg az ellenőrző kódot:
Az ellenőrző kód helytelen!
Hozzájárulok, hogy a Confhotel Travel legújabb ajánlatairól és akcióiról e-mail formájában tájékoztasson.